Bloemencorso Lichtenvoorde

Een B(l)oeiend Spektakel!

Zondag 10 september 2017 om 14:00 uur.

Een kleurrijke optocht vol wagens met de mooiste dahlia's in diverse thema's. Kom naar het op één na grootste Bloemencorso van Europa op zondag 10 september. Aanvang 14.00 uur. Tribunes en horeca langs de route. Het Bloemencorso in Lichtenvoorde is een adembenemend b(l)oeiend spektakel. De corsogroepen weten de bezoekers ieder jaar weer te verrassen met figuratie, muziek en bewegende delen op de corsowagens. U moet ons Bloemencorso beslist een keer gezien hebben!

Aan het corso zullen ongeveer 18 metershoge, indrukwekkende praalwagens en 40 kleine wagens deelnemen. Het is nauwelijks te geloven dat zoveel Lichtenvoordenaren weer zoveel energie steken in kunstwerken die maar zo'n beperkte tijd houdbaar zijn. Kom u verbazen over dit B(l)oeiende Spektakel! Er is kermis in het centrum, figuratie op de praalwagens, showkorpsen, kortom een bezoek meer dan waard! Bij de VVV in Lichtenvoorde zijn de tribune- en entreekaarten verkrijgbaar

Gezellig centrum
Ons marktplein is gevuld met gezellige, moderne terrasjes voor een kopje koffie of een hapje eten. Na afloop van het corso is er 3 dagen kermis in het centrum.

Tentoonstelling
Op het tentoonstellingsterrein kunt u op zondagavond ( 16:30 - 23 uur) en maandag ( 12 – 22 uur) in alle rust de corsowagens nogmaals bekijken aan de Gert Reindersstraat. De entree bedraagt € 2,50 p.p. en voor kinderen tot 17 jaar is het gratis.

Entreeprijzen
t/m 16 jaar gratis
17 jaar en ouder € 7,50 p.p.
Tribunekaarten € 7,50 p.p.
Parkeren € 2,00

Entree- en tribunekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de VVV in Lichtenvoorde (0544-375775 / info@vvvlichtenvoorde.nl )
Impressie en meer informatie

Kijk op www.bloemencorso.com