Zeiler Koken, tafelen & cadeau

Huis- en Tuin, Cadeau

Voor uw zoektocht naar ultieme kwaliteit en maximale duurzaamheid is Zeiler uw rots in de branding!

Zeiler is de ideale ontmoetingsplek voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en design. Dat begint bij ons met koken, tafelen & cadeauartikelen. Het maakt niet uit of u een fraai bestek zoekt of een keukenapparaat van een bekend merk. We hebben ze al voor u verzameld in de prachtige winkel in hartje Lichtenvoorde.
Koken, tafelen en cadeau - Orginele en persoonlijke cadeautips, daarvoor bent u bij Zeiler aan het juiste adres. Trendy artikelen van o.a. de merken Blond, Zack, Blomus, Leonardo, Vacu-vin, Lampe Berger, Zak!, Joseph Joseph, Royal VKB, Simple Human en Brabantia.
Goed gereedschap is het halve werk -Wij bieden goed gereedschap voor dagelijks terugkerende kookactiviteiten. Advies over de aankoop van een pan, waar u op moet letten. De keuze is aan u.
Ons merken assortiment bestaat uit:
Fissler, Demeyere, BK, Staub, Le Creuset, Woll en Greenpan.
Barbecues - Van eenvoudige, tot zeer uitgebreide barbecues. In de collectie van Zeiler ziet u gasbarbecues, buitenkeukens, elektrische en houtskool barbecues. Natuurlijk ook een uitgebreid assortiment aan bijbehorende accessoires. Zeiler werkt onder andere met de merken Weber en Grandhall.
Workshops - Wij organiseren regelmatig verrassende demonstraties en leerzame workshops. Informatie vindt u in de agenda op deze website én op de Facebookpagina en website van Zeiler.

Wanneer?

Dag Van Tot
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 21:00
Zaterdag 09:00 17:00

Contactgegevens

Zeiler Koken, tafelen & cadeau

Rapenburgsestraat 32
7131 CZ Lichtenvoorde

Rapenburgsestraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
7131 CZ, Lichtenvoorde

Extra informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Winkel
Type winkel glas/porcelein,huishoudelijke apparatuur,Keuken,woninginrichting
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant,PIN