Wijndomein Besselinkschans

Congres- en vergaderaccommodatie, Camping, Bedrijf te bezoeken, Wijngaard, Arrangement, Excursie, Rondleiding, Bezienswaardigheid, Culinair, Dagarrangement

Wijngaard Wijndomein Besselinkschans is de locatie voor een rondleiding, excursie, wijnproeverij, personeelsuitje, team building, wijn arrangementen, Achterhoekse wijnen, streekproducten en te kamperen.

De Wijngaard
De wijngaard is een van de grootste aaneengesloten wijngaard van Nederland, hier groeien 10 verschillende resistente druivenrassen waar we de heerlijkste wijnen van maken.

Camping Wijndomein Besselinkschans
Camping Wijndomein Besselinkschans is een nieuwe camping gelegen naast Wijndomein Besselinkschans De camping ligt aan een pittoreske wijngaard met uitzicht op een bosgebied. Onze camping is bijzonder geschikt voor mensen die rust zoeken, houden van wandelen en fietsen of willen genieten van de bosrijke omgeving.

Wijndomein Events
Wijndomein Events, is gespecialiseerd in actieve groepsprogramma's met een hoog 'fun-gehalte'. In het hart van de Achterhoek ligt ons eigen Wijndomein Besselinkschans. Bij iedere activiteit staat er een team van deskundige en enthousiaste instructeurs voor u klaar. Zij staan garant voor professionele begeleiding van uw programma. Het gevarieerde programma-aanbod bevat zowel ludieke programma's boordevol pret, trendy activiteiten, cultureel getinte programma's en ook outdoor activiteiten.

Contactgegevens

Heringsaweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7137 PH, Lievelde