Uitgaanscentrum City Lido

Uitgaanscentrum, Partylocatie of zaalverhuur

Place for party people City Lido!

Place for party people City Lido is gevestigd binnen de grachtengordel van het Achterhoekse vestingstadje Groenlo. De grote kracht van deze megadiscotheek zit hem in de zes verschillende afdelingen, die dit voormalige parochiehuis rijk is. Een korte rondleiding: bij binnenkomst in de ruime entreehal kun je direct alle kanten op. Centraal in het inmense gebouw ligt het City Theater. Deze zaal geeft je bij binnenkomst direct een geweldig gevoel, met zijn grote podium, zijn vier kroonluchters en balkon. De resident en guest DJ's zorgen voor het nodige vuurwerk in deze zaal. Vanuit het City Theater kun je rechtstreeks naar de Soulkitchen. In deze eveneens sfeervolle discotheek, waan je je op een buitenplein in Zuid-Europa. Vanuit de Soulkitchen kun je via Plaza Toscana, met zijn ruime toiletgroep, naar Club de Reau, dat een trendy Clubsfeer uitstraalt. Via het Oost-Europees stationshalletje en de entreehal kun je naar The Temple Bar met zijn Ierse kroegsfeer.

Dag Van Tot
Zaterdag 22:00 03:00

* En geopend op alle nationale feestdagen en tijdens carnaval. Op vrijdag regelmatig geopend met special-acts of themafeesten.

Kerkstraat 6
7141 BA Groenlo