Tweedehands markt

Braderie, Markt, Varia

Tweedehands markt

Op 30 juni en 1 juli staat Lichtenvoorde weer geheel in het teken van de jaarlijkse Zomermarkt. Een spektakel dat met ca 120 marktkramen, vele artiesten, DJ’s, theateracts en attracties jaarlijks zo’n 40.000 mensen uit de omgeving weet te trekken. Wederom vindt de Tweedehands markt plaats op zaterdag 30 juni.
Tweedehands markten nemen sterk toe in populariteit. Je vind er vaak prachtige vintage spullen die al jaren op zolder verborgen liggen. Waardevolle spullen die liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. De organisatie van de Zomermarkt speelt hier op in door alle particulieren uit de regio dit jaar de mogelijkheid te geven om al hun verborgen parels af te stoffen en te koop aan te bieden in Lichtenvoorde.
De tweedehands markt, onderdeel van de Zomermarkt, krijgt een speciaal ingericht plein waar uitsluitend particulieren hun tweedehands spullen mogen aanprijzen. Tezamen met de braderie, de vele aanwezige artiesten en diverse attracties beloofd het een drukbezocht zomers spektakel te worden.

Wanneer?

Zaterdag 30 juni 2018
Vanaf 12:00 tot en met 18:00

Contactgegevens

Centrum Lichtenvoorde

Markt / Rapenburgsestraat e.o.
7131 DG Lichtenvoorde

Markt / Rapenburgsestraat e.o. Model.NdtrcItem.HouseNumber
7131 DG, Lichtenvoorde