Speciaalbierevenement 'Spraakwater'

Culinair, Varia

Op zaterdag 9 december zal de Oude Calixtus Kerk in het teken staan van het speciaalbierevenement ‘Spraakwater’. Het eerste speciaalbierfestival van Groenlo. Bezoekers worden deze dag in de gelegenheid gesteld om meer dan 70 lekkere speciaalbiertjes uit binnen- en buitenland te proeven! Er worden commerciele bieren en minder bekende bieren verkocht zowel van de tap als uit de fles. Tevens zijn er enkele lokale speciaalbier brouwerijen uitgenodigd.

Naast de speciaalbieren zijn er live acts zoals o.a het duo Mart Hillen & Glenn Lansink in een akoestische setting. Het veelzijdige zang en gitaarduo “your all time songs” dat de oldies en hedendaagse muziek speelt. In de avond zal de band Premium het grooste deel van de avond vullen en wordt er 80 en 90’s muziek gedraaid door een dj. “Voor de dames is er een speciale actie. Als een dame een kaartje koopt, kan er een andere dame gratis mee naar binnen. Ze moeten dan wel gezamenlijk binnen komen. Tevens zal er een selectie van lekkere wijnen zijn.

‘Spraakwater’ vindt plaats op zaterdag 9 december 2017, van 13.30 tot 01.00 uur. De online kaarten kosten 8,- euro, exclusief service fee. Kaarten aan de deur kosten 15,- euro. Tickets zijn online te bestellen via www.districteast.nl/spraakwater. Meer info: www.facebook.com/spraakwaterevent

Wanneer?

Zaterdag 9 december 2017 vanaf 13:30

Toegangsprijzen

  Van Tot Toelichting
€ 8.00 online (exclusief fee)
€ 15.00 aan de kassa

Contactgegevens

De N.H. Calixtuskerk

Mattelierstraat 5
7141 BP Groenlo

Mattelierstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
7141 BP, Groenlo