Paradijslijke plek aan het water de Leemputten

Bungalow/Vakantiewoning

Vakantiewoning de Leemputten staat op een PARADIJSLIJKE plek aan het water en middenin het natuurgebied de Leemputten. Het is een oude woning, met een eigen aanlegsteiger. Lekker luieren, varen, waterfietsen of vissen. Er is een eenvoudige keuken, een royale woonkamer met open haard en een prachtig uitzicht over het water. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. De woning ligt ten noordoosten van het vestingstadje Groenlo en tegen de Duitse grens met het Zwilbroekerveen, Europa`s grootste binnenlandse kokmeeuwenkolonie waar in de zomer zelfs flamingo`s bivakkeren.

De vakantiewoning ligt in een 7,5 ha. groot omgaasd natuurpark de Leemputten.

Er is een eenvoudige keuken, een royale woonkamer met open haard en gaskachels, een prachtig uitzicht over het water. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond.

De vakantiewoning is geschikt voor 2 tot maximaal 7 personen, deze wordt verhuurd op basis van zelfverzorging. Ideaal voor een gezin, een combinatie van gezinnen, vrienden- en/of familie en vooral de echte natuurliefhebbers.

De vakantiewoning ligt ten noordoosten van het vestingstadje Groenlo en tegen de Duitse grens met het Zwilbroekerveen, Europa`s grootste binnenlandse kokmeeuwenkolonie waar in de zomer zelfs flamingo`s bivakkeren. Het ligt dus in de gemoedelijke Achterhoek van de provincie Gelderland.

Voor de bedden zijn er dekbedden aanwezig men moet zelf het linnengoed meebrengen. Linnenpakketten kunnen ook gehuurd worden.

Voor liefhebbers van Karpervissen is er ook de gelegenheid het vakantiehuisje af te huren en als enige op deze plassen te vissen. Ook mensen die houden van andere vissen zoals snoek, brasem, zeelt of paling kunnen hier ook vissen. Men moet wel rekening houden met waterfietsen die af en toe voor bij kunnen komen fietsen. 

De zwanen, verschillende ganzen, eendjes, fuuten en aalscholvers rustig zwemmend op het water, misschien zie je het ijsvogeltje wel of hoor je de wielewaal. Jaren 60 gevoel door het oude huis, nostalgisch een heerlijke plek. Prachtige en diverse bomen. Beetje wandelen, vissen, fietsen, boekje lezen, varen of waterfietsen op de verschillende plassen. Kortom even uitblazen, relaxen en tot rust komen. Dat kan op deze plek. 

Zwolse Veenweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7142 HT, Groenlo

Extra informatie

Accommodatie
Soort accommodatie Vakantiewoning
Situering Vrijstaand
Verhuur
Weekverhuur Ja
Weekendverhuur Ja
Midweekverhuur Ja
Verwarming
Airconditioning Nee
Verwarming anders dan CV Ja
Open haard Ja
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Tuinstoelen Ja
Tuin Ja
Slapen
Tweepersoonskamers 2
3/4 Persoonskamers 1
Sanitair
Toilet 1
Douche (warm water) 1
Keuken en koken
Kookgelegenheid voor individuen Ja
Kookgerei aanwezig Ja
Type keuken Aparte keuken
Bestek aanwezig Ja
Vriezer of vriesvak Ja
Koelkast Aanwezig
Voor kinderen
Kinderbed Ja
Kinderstoel Ja
Speelveld Ja
Capaciteit
Oppervlakte 220
Oppervlakte (buiten) 7.5
Aantal personen 7
Aantal bedden 7
Aantal kamers 3
Ligging
Rustig gelegen Ja
Aan/bij natuurwater Ja
In/bij bos Ja
In/bij natuurgebied Ja
Landelijk gelegen Ja
Afstand tot centrum dorp/stad 5
Recreatie (Watersport)
Recreatieplas Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Doelgroep
groepen Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
Contactinfo zakelijk
Contactpersoon Thea Bomers
E-mail vakantieboerderij@kraanswijk.nl
Telefoon 0544461539
Regio
Regio Achterhoek Gelderland
Prijs
toelichting prijs Prijzen en online boeken via http://kraanswijk.nl/index.php/vakantiewoning-leemputten/online-boeken-a-kalender