Leemland

Arrangement, Workshop, Kinderfeestjes, Natuur en Recreatie, Dagarrangement

Ervaar de indrukwekkende geschiedenis van leem en ontdek de sporen in het Achterhoekse landschap. Wilt u ontspannen genieten, of juist actief bezig zijn? Bij Leemland valt altijd iets te beleven! De familie Zieverink verleent met plezier gastvrijheid aan mensen die de gemoedelijke Achterhoekse sfeer willen ervaren.

Onder het genot van een hapje & een drankje kunt u aangenaam en ongedwongen genieten. U bent van harte welkom! Daarnaast ontvangt Leemland u graag voor een workshop, familiedag, vergadering of andere bijeenkomst. Laat u ook eens verrassen gedurende een fiets- of wandelroute waarbij u onderweg kunt genieten van een knapzak of picknickmand. Desgewenst is het mogelijk om bij Leemland een bolderkar te reserveren.

Speciaal voor kinderen zijn er diverse kinderactiviteiten. Kom lekker knutselen, cavia’s knuffelen, spelen in de speelweide of met de indoorspellen. Bak eens zelf je eigen pannenkoekjes, of vier jouw kinderfeestje bij Leemland. Het is zelfs mogelijk om gediplomeerd ‘leemmeester’ te worden!

Tevens biedt Leemland een inspirerende locatie voor besloten bijeenkomsten. Dankzij de recreatieruimte met vloerverwarming bent u ervan verzekerd dat u ook bij slechte weersomstandigheden bij Leemland terecht kunt. Tijdens, maar ook buiten openingstijden staan de deuren op afspraak open voor u en uw gezelschap.

Het recreatieverblijf, de speelweide en de dierenweide zijn toegankelijk voor mindervaliden. Desgewenst kan er gebruik gemaakt worden van mindervalidentoilet, een rollator en een hoog-laag-bed.

Graag tot ziens bij Leemland!

Wanneer?

Dag Van Tot
Zondag 10:00 18:00
Woensdag 13:30 18:00
Vrijdag 13:30 18:00
Zaterdag 13:30 18:00

* Feestdagen en landelijke schoolvakanties: dagelijks open van 10:00-18:00 uur. Buiten openingstijden bent u welkom op afspraak.

Contactgegevens

Leemland

Koerboom 7a
7142 JB Groenlo

Koerboom Model.NdtrcItem.HouseNumber
7142 JB, Groenlo

Extra informatie

Doelgroep
kinderen Ja
groepen Ja
gezinnen Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Accommodatie
Contactpersoon Marco en Sandra Zieverink