Grolsch Brouwhuys De Lange Gang

Attractie, Arrangement, Restaurant, Café of Bar, Partylocatie of zaalverhuur

Anno 1615

In ons sfeervolle voorcafé is het gezellig vertoeven. Het is de plek waar men na het nuttigen van een van onze diners, of na een vergadering nog gezellig kan nagenieten. Gastheer en gastvrouw Tom en Brigitte Rooks vertellen u graag over de bijzondere geschiedenis van de voormalige brouwerij welke in dit pand was gevestigd.
Naast het gezellig nuttigen van een biertje, kunt u bij ons ook terecht voor een ruim aanbod van heerlijke gerechten. Of het nu gaat om een klein hapje tussendoor, een gezellige lunch op ons terras of een diner voor 40 personen... U bent bij Grolsch Brouwhuys De Lange Gang aan het juiste adres!
De feestzalen van Grolsch Brouwhuys De Lange Gang zijn geschikt voor tal van evenementen zoals zakenlunches, diners, bedrijfsfeesten, familiefeesten, of welk festijn dan ook. Achter een van onze zalen is het heerlijk vertoeven in de sfeervolle Biertuin. Wij leveren maatwerk voor al uw diensten.
Nieuw bij Grolsch Brouwhhuys De Lange Gang: De wieg van Grolsch stond op de plek van De Lange Gang in de Kevelderstraat in Groenlo. Vanaf heden is het mogelijk om op deze magische plek een virtuele reis door de geschiedenis van Grolsch te maken. Een belevenis die je meeneemt naar de oorsprong van Grolsch. Tijdens de tour krijg je inzicht in het brouwproces en de roemrijke geschiedenis van Grolsch. In de kelder met gewelven is een film te zien over het leven van Peter Kuijper: de geschiedenis verteld door de meesterbrouwer zelf, precies op de plek waar het eerste Grolsch bier gebrouwen werd. Bij de waterput, de bron die Peter Kuijper gebruikte, vertellen betrokken (ex-) Grolsch mensen in korte films karakteristieke verhalen uit de Grolsch-geschiedenis. Na afloop kun je in het café-restaurant in een authentieke omgeving genieten van een lekkere pul oerbier. U kunt de Grolsch Tour beleven op vrijdag t/m zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Reserveren is verplicht. Toegang voor alle leeftijden.

Wanneer?

Dag Van Tot
Zondag 11:00
Vrijdag 11:00
Zaterdag 11:00

Contactgegevens

Grolsch Brouwhuys De Lange Gang

Kevelderstraat 15-19
7141 BE Groenlo

Kevelderstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
7141 BE, Groenlo

Extra informatie

Vervoer
Eigen parkeerterrein Nee
Parkeren bij accommodatie Nee
Zien, Doen & Beleven
Rondleidingen Ja
Accommodatie
Soort gebouw Brouwerij
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Koninklijke Horeca Nederland erkend Ja
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren toegestaan
Cultuur
Reserveren reserveren verplicht
Eetgelegenheid
Type eetgelegenheid café-restaurant
Nationaliteit keuken Nederlands
Specialiteit keuken bourgondisch