Expositie schilderijen Truus Betting-Nijland in Stadsboerderij Grolle

Tentoonstelling

-

Gedurende de maanden augustus en september exposeren Loes Zweerink en Truus Betting-Nijland in de Stadsboerderij Grolle met beeldende kunst en schilderijen. De expositie is zeer bijzonder van karakter en laat de veelzijdigheid van beide kunstenaars zien.
Loes Zweerink is geboren in Dinxperlo en woonachtig in Varsseveld. Ze maakt beelden van speksteen. Thuis heeft ze ruimte waar ze haar hobby kan uitoefenen. In 2014 is Loes begonnen met beeldhouwen. Ze ontwerpt haar beelden vanuit haar eigen inspiratie. Loes heeft in 2014 en 2015 meegedaan aan de Gelderlander kunstprijs in Doetinchem. Dit jaar exposeert ze haar beelden in de 'Stadsboerderij Grolle' in Groenlo onder de noemer 'Verbeelding'.
Truus Betting-Nijland komt uit Varsseveld, maar woont sinds 1982 in Dinxperlo. Ze is begonnen met tekenen in potlood en krijt. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd in Nederland en Duitsland. Ook heeft ze meerdere exposities op haar naam staan o.a. in Doetinchem, Dinxperlo, 's Heerenberg, Aalten, de Heurne, Anholt, Borken en Rhede (Dld.) Ze schildert de laatste jaren met olieverf, soms gecombineerd met acryl. Ze volgt haar gevoel, doorloopt tijdens het schilderen verschillende fases en laat het vaak maar gewoon gebeuren. De titel van haar expositie is “Imagine”.
In de maand augustus zijn Loes Zweerink en Truus Betting op de woensdagmiddag aanwezig in de Stadsboerderij Grolle.
De entree is 2,00 euro, maar daarvoor krijgt u een kopje koffie, thee of een glaasje fris. Ook inbegrepen is een rondleiding door dit historische pand. Het adres van de Stadsboerderij Grolle is Notenboomstraat 15 in Groenlo. Zie onze website www.stadsboerderijgrolle.nl en u kunt ons vinden op Facebook.

Wanneer?

Vanaf Dinsdag 1 augustus 2017 tot en met Zaterdag 30 september 2017

Dag Van Tot
Dinsdag 10:30 16:30
Woensdag 10:30 16:30
Donderdag 10:30 16:30
Vrijdag 10:30 16:30
Zaterdag 10:30 16:30

Toegangsprijzen

  Van Tot Toelichting
€ 2.00

prijs is inclusief een kopje koffie, thee of fris

Contactgegevens

Stadsboerderij Grolle

Notenboomstraat 15
7141 AB Groenlo

Notenboomstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
7141 AB, Groenlo