EKO boerderij Arink

Bedrijf te bezoeken

Heerlijke ecologische producten!

Een bewuste keuze
Eko boerderij Arink is gelegen in het buitengebied van Lievelde, een dorp in de Achterhoek. Sinds 1996 boeren we hier biologisch. Een bewuste keuze omdat we geen geloof meer hadden in de richting die het reguliere boerenbedrijf was ingeslagen.
De natuur werkt
Op onze boerderij ervaren we elke dag weer dat er geen kunstgrepen nodig zijn om mooie producten te verbouwen. We gebruiken geen kunstmest, geen gif en weigeren te werken met genetisch gemanipuleerde producten. Bij ons doet de natuur het werk.
Kerngezond
Ook de koeien, varkens en kippen hebben het goed bij ons. Ze hebben een vrije uitloop en krijgen de ruimte om zich lekker uit te leven. Preventieve behandelingen en verminkingen kunnen achterwege blijven: onze dieren zijn kerngezond en kennen geen stress.
Kom kijken, kom proeven
Biologisch boeren is het boeren van de toekomst. Duurzaam en respectvol omgaan met de natuur is niet alleen veel beter voor mens, dier en milieu, het levert ook nog eens producten op die veel meer smaak hebben. En dat proef je.
Rondleidingen.
Wilt u de boerderij met alle dieren en landerijen eens van dichtbij bekijken dan kan dat natuurlijk. Wij staan voor u klaar. Maar wel graag eerst even contact opnemen in verband met onze dagelijkse werkzaamheden. U kunt ons bellen, faxen of een E-mail sturen. Maar als u belt houdt er dan rekening mee dat wij niet altijd binnen zijn om de telefoon op te nemen. Mocht u geen gehoor krijgen probeer het dan gerust nog eens op een later tijdstip.

Contactgegevens

EKO boerderij Arink

Gasteveldsdijk 6
7137 PD Lievelde

Gasteveldsdijk Model.NdtrcItem.HouseNumber
7137 PD, Lievelde