Delicious Doppen

IJssalon, Voeding/drank

Bij delicious Doppen gaan goede smaak en lekker genieten hand in hand. Dagelijks vers brood en broodjes, heerlijk gebak en lekkere taart. Ook op zon- en feestdagen! Delicious Doppen op de Markt in Lichtenvoorde is jouw adres voor de lekkerste koffie en thee, al of niet met iets lekkers erbij.

Chocolade; Kies uit maar liefst 40 soorten handgemaakte bonbons en letters van Mousset. En zodra de "r" in de maand is hebben ze voor jou ook speculaas in alle soorten en maten. Naast eigen ambachtelijke producten voert Doppen ook het complete Danmann The en Illy café- en espressoapparatenassortiment.
IJs; In de zomermaanden is het weer genieten van Doppen's verse schep- en softijs. Daarom is delicious Doppen in deze periode ook op maandag geopend van 13.30 - 18.00 uur of van 13.00 - 22.00 uur, afhankelijk van de zomerse temperaturen en zomerdrukte. Laat je verrassen!
Verse broodjes op zondag; Op zondagmorgen kun je bij delicious Doppen terecht voor heerlijke verse broodjes, waarbij je maar liefst de keuze hebt uit 25 verschillende soorten. Vanaf 8.00 uur zijn de deuren voor je geopend.

Wanneer?

Dag Van Tot
Zondag 08:00 14:00
Vrijdag 08:00 18:00
Zaterdag 08:00 16:00

Contactgegevens

Delicious Doppen

Markt 7
7131 DG Lichtenvoorde

Markt Model.NdtrcItem.HouseNumber
7131 DG, Lichtenvoorde

Extra informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Winkel
Type winkel delicatessen,eten en drinken
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant,PIN