DA drogisterij de Gaper

Lichaamsverzorging/Gezondheid

DA is een mensenmerk met een ruim 65 jarige historie. Het is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers. Ook in Lichtenvoorde zit DA je letterlijk en figuurlijk op de huid en weten ze wat jou beweegt. De combinatie van centraal en lokaal maakt jouw DA Drogisterij De Gaper zo speciaal: ze onderscheiden zich met meer dan alleen scherpe prijzen.

Grote keus; DA werd elf jaar op rij door de klanten uitgeroepen tot de beste drogist van Nederland. Dat schept natuurlijk wel verplichtingen. Je hebt bij DA drogisterij De Gaper de keuze uit ruim 12.000 artikelen. Een speciale rol spelen onze huismerkartikelen. Verpakt in een modern DA-jasje bieden ze jou de vertrouwde kwaliteit tegen een scherpe prijs.
Lekker in je vel; Aanbiedingen die net even anders zijn geven je de zekerheid van een meer dan goede alternatieve keuze. Met opvallende acties zorgt DA De Gaper voor schoonheid en gezondheid zodat je lekker in je vel komt te zitten.
Gezond leven; Je vindt bij DA nu ook SuperFoods zoals bijvoorbeeld chiazaad, kokosolie, hennepzaad, gojibessen, reformartikelen en biologische producten van BOUNTIFUL.

Wanneer?

Dag Van Tot
Maandag 09:00 18:00
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 21:00
Zaterdag 09:00 17:00

Contactgegevens

DA drogisterij de Gaper

Nieuwmarkt 2
7131 LK Lichtenvoorde

Nieuwmarkt Model.NdtrcItem.HouseNumber
7131 LK, Lichtenvoorde

Extra informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Winkel
Type winkel Beauty,drogisterijartikelen,Medische artikelen,parfums/cosmetica
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant,PIN