Boerengolf, Boerenspelen, Boerenlympics en Boerengolfbiljart

Arrangement, Boerengolf, Actief en Sportief, Jeu de boules, Dagarrangement

Te gekke activiteiten voor jong en oud!

In groepen of met z´n tweeën trekt u met een speciale Boerengolfclub - een massief houten klompje aan een stok - en een bal door de weilanden rondom onze boerderij. Hier hebben we een parcours van 10 holes uitgezet. Elke hole heeft een ingegraven melkemmertje als eindpunt. Tussen de koeien door probeert u de bal met zo min mogelijk slagen in de hole te krijgen. Degene of de groep die het hele parcours in het minste aantal slagen aflegt, is de winnaar.  Tijdens het spelen van Boerengolf brengen wij u graag per bakfiets een Versterkertje, in de vorm van frisdrank, een Boerengolf biertje of een borrel! U kunt ook boerengolf spelen in het klein met Boerengolfbiljart.

Samen actief bezig zijn en veel plezier hebben. Dat staat centraal bij onze Boerenspelen. Onderdelen zijn: hoefijzergooien, "Beste slag", putten voor Boerengolf, jeu de boules, koemelken, houtzagen en meer.

Voor groepen is op afspraak Boerenlympics mogelijk met o.a. kruiwagenrace, touwtrekken, bigbaglopen of u speelt de rustige varianten met o.a. jeu de boules, troumadame of jeu de kloot.

Contactgegevens

Eimersweg 3
7137 HG Lievelde

Eimersweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7137 HG, Lievelde

Extra informatie

Vervoer
Eigen parkeerterrein Ja
Doelgroep
kinderen Ja
groepen Ja
gezinnen Ja
jongeren Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Prijs
toelichting prijs Prijzen op te vragen via de website of telefonisch.