Boerderijwinkel + eendenbroederij Groot Stikken

Bedrijf te bezoeken, Voeding/drank, Cadeau

Direct van het platteland in de boodschappenmand Lekker landelijk koffieleuten Authentiek & agrarisch Snaterverse eerlijke eend Allerhande recepten voor de hobbykok Kadopakketten voor elke gelegenheid Breed assortiment Achterhoekse streekproducten

Boerderijwinkel Groot Stikken ligt midden op het idyllische gastvrije Achterhoekse platteland aan de populaire knooppuntenfietsroute (knooppunt 1, aan de rand van Groenlo).
Bezoek het gezellige boerenterras voor een heerlijke kop koffie van lokale branderij De Beukenhorst en bestel er huisgemaakt gebak bij. Ook de echte Achterhoekse pillewegge ontbreekt niet op de kaart.
Laat u in de knusse boerderijwinkel, gespecialiseerd in eend, ook culinair prikkelen door de verschillende streekproducten die worden verkocht.

Direct van het platteland in de boodschappenmand
Lekker landelijk koffieleuten
Authentiek & agrarisch
Snaterverse eerlijke eend
Allerhande recepten voor de hobbykok
Kadopakketten voor elke gelegenheid
Breed assortiment Achterhoekse streekproducten


Groot Stikken is de enige, echte eendenbroederij in de Achterhoek, dus maak van de gelegenheid gebruik en neem snaterverse of diepgevroren eendenborstfilet mee. Pak een receptenkaartje en schaf ook de bijbehorende ingrediënten aan in de boerderijwinkel. Neem eens een doosje eendeneieren mee voor een uitgebreide zondagse brunch.

Daarnaast is er een breed assortiment (h)eerlijke streekproducten met onder andere regionaal geproduceerde wijn, versgemalen koffie, boerenijs, koekjes, authentieke jam in allerlei smaken en heerlijke sappen. Kom regelmatig binnenlopen en bekijk onze nieuwste aanvullingen.

In onze winkel vindt u allerhande kadopakketten, geschikt voor iedere gelegenheid, kant-en-klaar of voor u naar wens samengesteld. Vraag naar onze mogelijkheden.

Snuffel tot slot ook nog even tussen de grappige collectie eendencuriosa, Oudhollandse blikken en serviesgoed. Deze vrolijke verzameling accessoires is zorgvuldig samengesteld en wordt regelmatig vernieuwd. Leuk als kadootje of als blikvanger in uw eigen keuken.

Graag tot ziens!

Wanneer?

Dag Van Tot
Zaterdag 10:00 16:00

Contactgegevens

Oude Winterswijkseweg 44
7141 HE Groenlo

Oude Winterswijkseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7141 HE, Groenlo